جوجه کشی شترمرغ

آموزش جوجه کشی کلاس آموزش خصوصی و عمومی آموزش مجازی اینترنتی ارزیابی شترمرغ قیمت نهاده ها قیمت محصولات دانشگاه تربیت مدرس جامع علمی کاربردی|09132098516

جوجه کشی شترمرغ

آموزش جوجه کشی کلاس آموزش خصوصی و عمومی آموزش مجازی اینترنتی ارزیابی شترمرغ قیمت نهاده ها قیمت محصولات دانشگاه تربیت مدرس جامع علمی کاربردی|09132098516

akbarzamani.ir پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ عضو کمیته علمی دانشگاه دارای سابقه 25 ساله تولید دام و طیور که 15 سال آن تخصصی و حرفه ای روی شترمرغ بوده و مقالات معتبر چاپ شده در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی مانند انیمال ساینس کانادا و کنگره های علوم دامی کشور مانند هفتمین کنگره علوم دامی کشور و سابقه تدریس چندین ساله در دروس تخصصی پرورش شترمرغ و جوجه کشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توفیق بیش از 85 در صد از فراگیران در صنعت پرورش شترمرغ و آموزش در کلاس های کوتاه مدت و بلند مدت و خصوصی کاربردی و طراحی و نقشه کشی و ارزیابی و توجیه اقتصادی پرورش شترمرغ
تلفن تماس 09132098516 اکبر زمانی
akbar.zamani2020@yahoo.com
akbarzamani.ir

مقاله در مورد تخم شترمرغ

جمعه, ۸ فروردين ۱۳۹۹، ۰۹:۳۳ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

تخم شترمرغ:

بهره‌وری ، کیفیت و قابلیت جوجه کشی

تقریباً از سه دهه گذشته ، در سراسر جهان مزارع خانواده شترمرغ به ویژه  برای تولید پر ، گوشت ، تخم مرغ ، پوست و روغن تولید شده است.

درمورد تخم شترمرغ می توان از   آن به عنوان تخم مرغ یا تخم جوجه کشی یا تزئین و زینت استفاده کرد.

آموزش پرورش شترمرغ

 

 

بسیاری از عوامل مؤثر بر کیفیت تخم شتر مرغ تولیدی می باشد.

برخی از آنها محیطی هستند (به عنوان مثال آب و هوا ، تغذیه ، محل سکونت ، چاقی ،  عامل بهداشتی و روانی) و برخی دیگر عوامل ژنتیکی  هستند. در سطح جهانی ، شکی نیست که تولید شتر مرغ باید به منظور محصول خاص و منحصر به فرد خود ، نه تنها برای غذای انسان بلکه برای مصارف صنعتی (صنایع چرم ، روغن ، پر و  پزشکی) توجه بیشتری کند. این بررسی با هدف مرور کلی در مورد بهره وری ، کیفیت و جوجه ریزی  صفت تخم شترمرغ انجام شده است

 

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی